Vodafone Joy 845: Review + Ηands-on video

 

Πρόσφατα είχαμε θέμα στο blog με τις εντυπώσεις μας από το smartphone Joy 845, της Vodafone. Aυτές τις μέρες το έχουμε στη διαθεσή μας όποτε θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για το οικονομικό Android smartphone που σίγουρα αρκετοί χρήστες θα το προτιμήσουν, μιας και κοστίζει μόλις 110€

Ας ξεκινήσουμε:


Mπροστινό μέρος

Πίσω (διακρίνουμε κάμερα, ηχείο)
Όσον αφορά το εξωτερικό μέρος της συσκευής διαθέτει μόνο πλαστικά μέρη, είναι ελαφρύ, έχει μικρό μέγεθος και διαθέτει 5 κουμπιά στο μπροστινό μέρος (απάντησης, μενου, back butoon, τερματισμού κλήσης) εκ των οποίων το κεντρικό λειτουργεί και με την αφή. Ακόμη στο κάτω μέρος υπάρχει υποδοχή ακουστικών 3.5mm και θύρα microUSB για επικοινωνία με PCs. Στο πίσω μέρος υπάρχει η έξοδος του μεγαφώνου και η κάμερα ενώ για πρόσβαση στη θύρα επέκτασης μνήμης microSD, πρέπει να ανοιχτεί το πίσω κάλυμμα.

Στην παρακάτω φώτο βλέπετε την μπαταρία της συσκευής η οποία είναι 3.7V, 1200mAh ωστόσο φαίνεται και η εταιρία κατασκεύης, η Ηuawei.

Μπαταρία Li-ion 3.7V 1200mAh
Η οθόνη του όπως όλοι ξέρετε είναι resistive 2.8" ανάλυσης 240 x 320pixels, η οποία μειονεκτεί σε αντίθεση με αντίστοιχες τεχνολογίας capacitive, ωστόσο λειτουργεί αξιοπρεπέστατα και δεν θα συναντήσετε προβλήματα.

Aρχική οθόνη

Μenu
Λειτουργία Internet (σε landscape mode)

Η επιφάνεια εργασίας είναι η γνωστή όπως των περισσότερων κινητών με Android 2.1. Nα πούμε πως μιας και το κινητό είναι branded φέρει και τις υπηρεσίες της Vodafone (360 Shop, 360 People κτλ.). Η λειτουργία περιστροφής του κάδρου έχει μια μικρή καθυστέρηση ωστόσο δεν θα προβληματίσει. Η αποστολή μηνυμάτων θα δυσκολέψει με το εικονικό QWERTΥ πληκτρολόγιο όταν κρατάτε κανονικά το κινητό γι' αυτό το λόγο καλύτερα είναι να το περιστρέψεται σε landscape mode, όπου γίνεται πιο άνετο.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα υποστηρίζει δίκτυα 3G ενώ μπορεί να συνδεθεί και σε ασύρματα δίκτυα WiFi.

Σαφώς και το κινητό υποστηρίζει GPS με τη βοήθεια των Google Maps, το οποίο λειτουργεί απροβλημάτιστα.
Google Maps

Mας αρέσει:
  • Η οθόνη του που άν και resistive ανταποκρίνεται καλά
  • Η έκδοση 2.1 του Android
  • Η υποστήριξη 3G δικτύων 
  • Η υποστήριξη Wi-Fi και η καλή πλόηγηση σε ιστοσελίδες του διαδικτύου
  • Το μικρό μέγεθος 
  • Καλή μπαταρία 
Δεν μας αρέσει: 
  • Τα πλαστικά μέρη
  • Η κάμερα
  • Η μικρή καθυστέρηση όταν το περιστρέφουμε σε landscape mode 


Δείτε και το hands-on video που δημιούργησε το LiontariBlog για εσάς:


Συνολικά είναι μια συσκευή που ζητάει λίγα και προσφέρει αρκετά και θα την χαρείτε βέβαια χώρις να είστε αρκετά απαιτητικοί!

LiontariBlog
-----------------------------
Παλίοτερα σχετικά θέματα που έχουμε ανεβάσει:
Vodafone Joy 845: Tο φθηνότερο Android smartphone από τη Vodafone
Vodafone Joy 845: Εντυπώσεις (hands-on φωτογραφίες)

Σχόλια

  1. ola kala me to thlefono alla h pataria tou
    einai gia petama.den krataei oute 2 meres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαρτάται και από τον τρόπο χρήσης. Πάντως θα σου πρότεινα να ελαττώσεις την φωτεινότητα και να μειώσεις τις εφαρμογές που τρέχουν στο background, σαν μια πρώτη λύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου