iPhone 5: Φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το αναμενόμενο κινητό της Αpple


Νέες φωτογραφίες για το πολυαναμενόμενο iPhone 5 έρχονται στη δημοσιότητα οι οποίες αποκαλύπτουν κάποια από τα νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του smartphone της Apple.


Για όσους αναρωτιούνται οι φωτογραφίες προέρχονται από κατασκευαστές θηκών ο οποίοι έχουν στην κατοχή τους τα σχέδια της συσκευής έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για την παρουσίαση των προϊόντων τους με την ανακοίνωση του.

Τι αποκαλύπτεται από τις φωτογραφίες; 

Οπως βλέπετε το design δεν έχει υποστεί δραματικές αλλαγές ωστόσο αυτό που σίγουρα κάνει την διαφορά είναι η οθόνη. Καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της συσκευής σχεδόν από άκρη σ'άκρη διαθέτει μεγαλύτερη διαγώνιο (η ανάλυση είναι ακόμα άγνωστη). Ακόμη σύμφωνα με πληροφορίες έχει αλλαχτεί και η θέση της κεραίας, αναμενόμενο για να μην παρουσιαστούν ξανά τα ίδια προβλήματα με το σήμα ενώ και το home button παραμένει ώς έχει. Επίσης εξωτερικά κάτι που περιμένουμε να αλλάξει είναι το πάχος του καθώς αναμένεται να είναι λεπτότερο σε σύγκριση με το τωρινό iPhone 4.

Παράλληλα μπορούμε να προσθέσουμε και ένα ακόμη χαρακτηριστικό που μόλις χθες αποκαλύφθηκε από τον κώδικα του iOS 4.3, τον διπύρηνο επεξεργαστή, Α5 που θα διαθέτει.


Εν μέρη σίγουρα έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα ενώ πολύ πιθανό οι φωτογραφίες να είναι ακριβές σχέδιο του iPhone 5 καθώς παρουσιάζεται κάτι πολύ κοντά σε αυτό που περιμένουμε παρ'όλα αυτά μένει να μάθουμε τις κατασκευαστικές λεπτομέριες, όπως τα υλικά που θα το αποτελούν καθώς επίσης και την ανθεκτικότητα του γυαλιού που θα φέρει η οθόνη.

Σχόλια