Geohot, p0sixninga & Comex "παλεύουν" για το jailbreak του iPad 2.



O George Hotz, γνωστός από τα hacks σε Playstation 3, iPad και iPhone δέχτηκε την πρόκληση του Joshua Hill (hacker) αναφέροντας ωστόσο πως θα καταφέρει να φτιάξει πρώτος το jailbreak για το iPad 2.

O Joshua Hill, γνωστός ως p0sixninga, ο οποίος δημιούργησε το Greenpois0n για το iPhone ισχυρίζεται πως η δήλωση του Geohot σίγουρα θα τον κάνει να δουλέψει σκληρότερα. Από την άλλη όμως το γεγονός πως ο δεύτερος δεν έχει στην κατοχή του κάποιο iPad 2 ίσως λειτουργήσει μειονεκτικά στην προσπάθειά του.

Παράλληλα ο Hotz υπογράμμισε επίσης το γεγονός ότι υπάρχουν σημαντικά εμπόδια στην προσπάθεια δημιουργίας του jailbreak για το iPad 2 καθώς η Apple καθιστά όλο και πιο δύσκολο το jailbreak για τις συσκευές, το οποίο είναι ήδη στην αγορά περισσότερο από ένα μήνα.

Tέλος, τη δική του προσπάθεια δημιουργίας jailbreak για το iPad 2 κάνει και Comex ό οποίος τη τελευταία φορά κυκλοφόρησε το JailbreakMe, έναν από τους ευκολότερους τρόπους "σπασίματος" των iPhone. Φυσικά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσουν το hack ωστόσο οι κάτοχοι των iPad 2 περιμένουν με ανυπομονησία.

Σχόλια