Xperia Mini & Mini Pro: Tα δύο νέα "μικρά" της Sony Ericsson με εγγραφή video στα 720p


είδαμε στις αρχές του χρόνου από διαρροές πληροφοριών πλέον όμως η Sony Ericsson τα ανακοίνωσε επίσημα. Ο λόγος για τα νέα Xperia Mini και Xperia Mini Pro, τα μικρότερα HD smartphones στο κόσμο με τεχνολογία οθόνης Sony Mobile BRAVIA και Android Gingerbread με Timescape user interface.

Kαι οι δύο συσκευές ενσωματώνουν 512MB μνήμης RAM και επεξεργαστή Snapdragon χρονισμένο στο 1Ghz, καθώς επίσης διαθέτουν ΤFT οθόνη αφής 3-ιντσών, ανάλυσης 480x320pixels.

Aκόμα τα δύο νέα Mini είναι εφοδιασμένα με κάμερα 5MP συνοδευόμενη από LED flash, η οποία είναι ικανη να καταγράψει ΗD video στα 720p.

Φυσικά τα παραπάνω αποτελούν χαρακτηριστικά και των δύο συσκευών ωστόσο υπάρχουν κάποια σημεία στα οποία ομολογουμένως διαφέρουν. Συγκεκριμένα το Xperia Mini ζυγίζει 99γρ. και διαθέτει 320MB αποθηκευτικό χώρο σε αντίθεση με το Xperia Mini Pro το οποίο εκτός του αναδυόμενου πλήρες πληκτρολογίου QWERTY, είναι 37 γραμμάρια βαρύτερο, διαθέτει 400MB εσωτερικής μνήμης και η οθόνη του είναι ανθεκτική στις χαρακιές.

Τέλος, μπορείτε και στα δύο να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο με κάρτες microSD έως 32GB ενώ όλα τα παραπάνω τροφοδοτούνται από την μπαταρία των 1200mAh.

Xperia Mini & Xperia Mini Pro της Sony Ericsson θα γίνουν διαθέσιμα τον ερχόμενο Aύγουστο ωστόσο οι τιμές τους παραμένουν άγνωστες.

Σχόλια