Καλως ήρθες Google Play, το νέο Android Market είναι εδώ


Η Google δεν σταματά τις αλλαγές και αυτή τη φορά στο "στόχαστρο" μπαίνει το Android Market. Το γνωστό σε όλους κατάστημα εφαρμογών πλέον ανεβαίνει ένα επίπεδο και μετονομάζεται σε Google Play. H δημοφιλής πλατφορμα για το Android αλλάζει και στο εξής -επίσημα- ποζάρει με νέο όνομα.

Ωστόσο δεν αλλάζει μόνο αυτό. Νέες υπηρεσίες γίνονται διαθέσιμες και πλέον το κατάστημα της Google γίνεται πιο ολοκληρωμένο. Εφαρμογές αλλά και ταινίες, μουσική καθώς και ηλεκτρονικά βιβλία θα είναι διαθέσιμα μέσω του Google Play. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το πρώην Android Market θα εξυπηρετεί και άλλους τομείς αφού η δημοτικότητά του είναι μεγάλη ενώ και εδώ το cloud θα κρατάει όλα αυτά συγχρονισμένα στις περισσότερες συσκευές. Έτσι δεν θα υπάρχουν μόνο εφαρμογές αλλά ένα ενιαίο σύνολο πολυμέσων θα προσφέρεται μέσω του Google Play που παράλληλα θα είναι προσβάσιμο από το smartphone αλλά και το desktop browser.

Eπιπλέον με όλα αυτά τροποποιούνται και οι ονομασίες των πρώην υπηρεσιών σε Google Play Books, Google Play Movies και Google Play Music.

Τέλος, όσοι επισκεφθείτε το Android Market θα δείτε ότι έχει γίνει η αλλαγή στο όνομα ενώ σταδιαδά θα υπάρξει πλήρης υποστήριξη ανα χώρα καθώς και ενημέρωση στην εφαρμογή των Android συσκευών.

Σχόλια