H Toshiba αναβαθμίζει το Qosmio X500

H Τοshiba σήμερα ανακοίνωσε την αναβάθμιση του Qosmio X500, προστίθοντας την νέα κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 460M με 1.5GB μνήμη, για μέγιστες επιδόσεις στα παιχνίδια και οχι μόνο.

Το υψηλών δυνατοτήτων laptop της Toshiba, ικανοποιεί κάθε χρήστη τόσο για εφαρμόγες γραφείου όσο και για ψυχαγωγία (HD entertainment, games, μουσική κ.α) ενώ θα προσφέρεται στην τιμή των 1.299$.

Το ανανεωμένο Qosmio X500, διαθέτει (κατ'επιλογήν του χρήστη) επεξεργαστές Core i5 και Core i7 από την Intel συνοδευόμενους από την τεχνολογία Turbo Boost. Eπιπλεόν όλες οι εκδόσεις διαθέτουν 18.4ιντσών ΗD TruBrite οθόνες, ενώ τα ηχεία προέρχονται από την harman/kardon, υποστηρίζοντας Doldy Home Theater.

Aξίζει να αναφερθεί πως τα πλήκτρα έχουν διακριτικό φωτισμό, για εργασία και το βράδυ, ενώ διαθέτει και Βlu-ray drive για αναπαραγωγή ταινιών. Ακόμη είναι εξοπλισμένο με δυο δίσκους, ο ένας κλασικός των 7200Rpm για αποθήκευση δεδομένων ενώ ο άλλος τεχνολογίας SSD (Solide State Drive) για το λειτουργικό. Μπορεί πλέον η υποστηριζόμενη μνήμη να φτάσει τα 8GB ενώ προσφέρει: 3 θύρες USB 2.0, 1x eSATA/USB συνδιασμό με τεχνολογία Sleep and Charge, Express Card, 1x IEEE 1394 και αναγνωστή καρτών μνήμης 5 σε 1.

Πηγή 

Σχόλια