5 χρήσιμα προγράμματα δωρεάν για το pc σας!

Το LiontariBlog σας προτείνει 5 χρήσιμα προγράμμα για τον υπολογιστή σας, που μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν.


                                        Opera 10.63
Ο Opera Browser είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης στον ιστό και κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις: την Desktop, τη Mobile και τη Mini. Εκτός από την πλοήγηση, παρέχει λειτουργίες ανάγνωσης e-mail, ανάγνωσης RSS feed, κατέβασμα αρχείων μέσω του ενσωματωμένου BitTorrent κ.α
κατέβασμα 








ΑVG Free Edition
Το AVG είναι ίσως το πιο γνωστό και αξιόπιστο antivirus λογισμικό με βάση την εμπιστοσύνη των χρηστών στην Ελλάδα. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστο, κάνει συνεχώς update για νέους ιούς και παρέχει προστασία σε αρχεία και email.
κατέβασμα





                                      FormatFactory
Το FormatFactory είναι ένα πρόγραμμα για τη μετατροπή αρχείων video και ήχου σε διάφορα format (video->MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF, ήχος-> MP3//WMA/MMF/AMR/OGG/M4A/WAV). Χρησιμεύει επίσης για τη μεταφορά των DVD και των CD σας σε αρχεία υπολογιστή. Υποστηρίζει και την ελληνική γλώσσα.
κατέβασμα 







        OpenOffice
Το OpenOffice είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα. Περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου (Writer), υπολογιστικό φύλλο (Calc), δημιουργό παρουσιάσεων (Ιmpress) και πρόγραμμα σχεδίασης (Draw). Λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS).
κατέβασμα 



                                               Gimp
Το Gimp είναι η πιο γνωστή δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας η οποία είναι και ανοικτού κώδικα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υστερεί σε κάτι σε σχέση με άλλα εμπορικά πακέτα τα οποία στοιχίζουν πανάκριβα.
κατέβασμα 

Σχόλια