Samsung Bada Developers Day, στις 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα


Η Samsung Electronics Hellas διοργανώνει την ημερίδα Samsung Bada Developers Day και προσκαλεί προγραμματιστές και ιδιώτες για να γνωρίσουν από κοντά το λειτουργικό σύστημα Bada OS για smartphones, καθώς επίσης και να ενημερωθούν πως μπορούν να αποκτήσουν πιστοποίηση για τις εφαρμογές τους.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Νοέμβρη 2010 και ώρα 12:00, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Center.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν, εδώ.

Λίγες πληροφορίες σχετικά με το Bada OS:

Το Bada («Ωκεανός» στα Κορεάτικα) είναι μια νέα πλατφόρμα για smartphone κινητά τηλέφωνα που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν πλούσιο σε περιεχόμενο εφαρμογές με σκοπό να αναδείξουν την εμπειρία χρήσης στα κινητά τηλέφωνα.

Το Samsung Bada περιλαμβάνει ένα νέο UI framework που υποστηρίζει την επόμενη γενιά Samsung UI αφής. Το κύριο UI παρέχει απλότητα και ευκολία, χωρίς να μειώνει την αποτελεσματικότητα κατά τη χρήση. Το UI framework εξελίχθηκε εισάγοντας καινοτομία και ευκολία με σκοπό την καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Το Samsung Bada εισάγει νέες δυνατότητες επικεντρωμένες στις πιο σύγχρονες υπηρεσίες που το διαφοροποιούν από τα συμβατικά λειτουργικά συστήματα κινητών τηλεφώνων. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν, την κοινωνική δικτύωση, την διαχείριση περιεχομένου, τις location-based υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, όλες με την υποστήριξη back-end Bada servers. Οι προγραμματιστές μπορούν τώρα να δημιουργήσουν εφαρμογές βασισμένες στις νέες αυτές δυνατότητες χωρίς επιπλέον προσπάθεια παρέχοντας δυνατότητα ανάπτυξης αυτόνομων εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα Samsung
 

Σχόλια