Aγοράζω smartphone με...200€


Το LiontariBlog πραγματοποίησε έρευνα αγοράς με σκοπό να βοηθήσει αυτούς/ες που θέλουν ένα έξυπνο κινητό χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία. Αν και οι επιλογές σε αυτή την κατηγορία χρημάτων είναι λίγες, ελπίζω να βοηθηθείτε αρκετά και να καταφύγεται στην πιο συμφέρουσα και αξιόλογη επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας.




Εμείς σας προτείνουμε 4 smartphones που κάνουν τα πάντα, είναι πλήρως εξοπλισμένα με Wi-Fi, 3G, oθόνες αφής, επεκτάσιμα λειτουργικά ενώ η τιμή τους δεν ξεπερνά τα 200€.

Δείτε το συγκριτικό πίνακα:




Οι επιλογές προέρχονται από 4 διαφορετικούς κατασκευαστές, ωστόσο τα χαρακτηριστικά τους κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα. Και τα 4 έχουν διαφορετικά λειτουργικά το καθένα με τα πλεονεκτήματά του και μειονεκτηματά του. Να αναφερθεί πως οι οθόνες των Samsung και SE υπερτερούν από άποψη απόκρισης λόγω του ότι είναι τεχνολογίας Capacitive ωστόσο η διαγώνιος και η ανάλυση του 5800 της Νοkia παίρνουν προβάδισμα. Ακόμη να πούμε πως η μπαταρία σε ένα smartphone παίζει βασικό ρόλο και εδώ πολύ εύκολα βλέπετε πως υπερτερεί το LG ενώ οι κάμερες όλων βρίσκονται στα ίδια επίπεδα. Η επιλογή δική σας...

------------------------------
Update - 18/11/2010 
Aς προσθέσουμε και δύο ακόμη συσκευές, εκ των οποίων η μία είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Vodafone και άλλη αναμένεται από την Wind.

LiontariBlog

Σχόλια