Nokia E10 Concept Phone


Στο site Concepts Phones "εθεάθει" μια νέα συσκευή που θα μπορούσαμε πολύ απλά να της δώσουμε ίσως τον χαρακτηρισμό ως "την συσκευή των ονείρων μας". Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι το Νοkia E10 (Concept phone), μια συσκευή που συνδιάζει κινητό και tablet με λειτουργικό ΜeeGo, σχεδιασμένο από τον Chris Wang.


Πιο συγκεκριμένα διαθέτει δύο οθόνες μια κανονικού μεγέθους και μια εύκαμπτη, αναδιπλώμενη (6.5 x 4 ίντσες), η δεύτερη για την περίπτωση χρήσης της συσκευής ως tablet η οποία είναι αφής και είναι ικανή να απεικονίσει ΗD περιεχόμενο. Ο τρόπος αναδίπλωσης είναι πρωτοποριακός και φένεται στη παρακάτω εικόνα.


Ακόμη το εν λόγω concept phone της Nokia θα είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθώς θα ενσωματώνει τρεις μπαταρίες οι οποίες θα φορτίζονται με το φως, με τη βοήθεια των ηλιακών συλλεκτών, που βρίσκονται στο πίσω μέρος. Παρ'όλα αυτά θα υπάρχει και μια κανονική μπαταρία λιθιού για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει αρκετό φώς.


Eίναι μια συσκευή που δεν ξέρουμε αν η Nokia την προωθήσει στην αγορά, ωστόσο σ'αυτή την περίπτωση σίγουρα θα ανυσηχήσουν πολλές εταιρίες, καθώς είναι κάτι το ξεχωριστό και άκρως πρωτοποριακό. GO NOKIA!

Σχόλια