Samsung Galaxy Tab: Ένα γρήγορο hands-on από το LiontariBlog



Mιας και περνούσα από ένα κατάστημα Vodafone είπα να μπω και να δώ ένα tablet που έχει συζητηθεί αρκετά, ο λόγος για το Galaxy Tab της Samsung.

Μπόρεσα να τραβήξω και ένα μικρό hands-on video, δυστυχώς όμως επειδή δεν το είχα προγραμματίσει δεν είχα μαζί μου την κάμερα οπότε το επόμενο μέσο ήταν η κάμερα του κινητού. Εντάξει η ποιότητα μπορεί να μην είναι η καλύτερη ωστόσο μπορείτε να διακρίνεται κάποια πράγματα.

Ποιοτική οθόνη, γρήγορη απόκριση και λειτουργικό Android 2.2, τα πρώτα πράγματα που βλέπει κάποιος κατά την χρήση του. Ένα από τα ατού του είναι και η επιλογή χρήσης του ώς e-book εξάλου χρησιμοποιώντας το αυτά τα λίγα λεπτά είναι αρκετά ξεκούραστο στην ανάγνωση και διαθέτει όμορφο εφέ αλλαγής σελίδων. Στο ίντερνετ δεν μπόρεσα να μπω αφού δεν είχαν κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις ωστόσο η οθόνη του είναι ότι πρέπει για σερφάρισμα. Το εικονικό του πληκτρολόγιο επίσης γρήγορο και η κάμερα του εξίσου καλή αν και 3MP. Στην αρχική οθόνη το μαύρο widget που ξεχωρίζει πληροφορεί τον χρήστη για τα ανοιχτά προγράμματα που χρησιμοποιούνται καθώς υποστηρίζει και multitasking. Ακόμη διαθέτει και αισθητήρα περιστροφής της εικόνας προς οποιαδήποτε φορά. Όσον αφορά το μεγεθός του πιστεύω πως το καθιστά εύκολο στη μεταφορά και χωράει πολύ άνετα στην εσωτερική θέση του μπουφάν ή και στην πίσω τσέπη του jean.

Αρκετά καλή συσκευή γενικά η οποία σίγουρα θα εξυπηρετήσει αρκετούς καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κινητό για πραγματοποίηση κλήσεων και αποστολή μηνυμάτων. Οι τιμές είναι αυτές που έχουμε αναφέρει σε παλιότερη δημοσίευση.



Eίναι το πρώτο hands-on video από το LiontariBlog στους 4 μήνες λειτουργίας του, καθώς επίσης μελλοντικά θα υπάρξουν και άλλα με διάφορα προϊόντα (και σίγουρα όχι από το κινητό ;-) ).

LiontariBlog

Σχόλια