Vodafone Joy 845: Εντυπώσεις (hands-on φωτογραφίες)


Χθές είχαμε την δυνατότητα να δούμε από το κοντά ένα οικονομικό smartphone. Το χρησιμοποιήσαμε, είδαμε τις λειτουργίες του και σας γράφούμε τις εντυπώσεις μας.

Ο λόγος για το Joy 845 της Vodafone μια τίμια συσκευή με κόστος απόκτησης 110€ και δελεαστικά χαρακτηριστικά, δημιουργία της Huawei.

Η οθόnη του 2.8" και ανάλυσης 240x320pix. απεικονίζει με μέτρια (προς καλή) ποιότητα τις εικόνες σας, καθώς επίσης αν και resistive ανταποκρίνεται καλά, βέβαια μην περιμένετε και πολλά (και να είστε σίγουροι/ες πως υπάρχουν και φορές που καθυστερεί). Η κάμερα του είναι ικάνη να "τραβήξει" φωτογραφίες ανάλυσης 3.2MP (καταγράφει και video ανάλυσης VGA) ωστόσο λείπει η παρουσία κάποιου flash, αλλά μην περιμένουμε και πολλά σ'αυτή την τιμή. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται Bluetooth 2.1, A-GPS και υποστήριξη δικτύων 3G με λειτουργία HSDPA για σερφάρισμα στα 3.6 Mbps. Το μεγάλο ατου της εν λόγω συσκευής είναι το λειτουργικό - τρέχει" Αndroid 2.1 (Eclair)- καθώς και η σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα WiFi. O συνδιασμός των δύο σας επιτρέπει να σερφάρετε στο ιντερνετ και να κατεβάζετε εφαρμογές από το Android market.

Σίγουρα στις μέρες μας που πολλοί δεν μπορούν να αποκτήσουν κάποιο smartphone, αλλά το επιθυμούν, είναι μια συσκευή που θα σας ικανοποιήσει και θα την χαρείτε. Όλ'αυτά χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

[Mέσα στην εβδομάδα θα έχουμε και unboxing video της συσκευής] 





LiontariBlog

Σχόλια