ZTE Blade: To οικονομικό Android smartphone (update:hands-on video από geekanoids)


Στην μάχη των smartphones μπαίνει και η κινέζικη εταιρία ZTE, με ένα νέο smartphone που ακούει στο όνομα Blade και δεν ζητάει πολλά από τον αγοραστή του.

Μόλις ακούμε οικονομικό smartphone αμέσως πάει ο νούς μας σε μια φθηνή συσκευή με χαρακτηριστικά και ποιότητα που απουσιάζουν. Παρ'όλα αυτά το Blade έρχεται δυναμικά καθώς διαθέτει λειτουργικό Android 2.1, οθόνη αφής capacitive multitouch 3.5-ιντσών (480 x 800pixels), επεξεργαστή χρονισμένο στα 600Mhz, κάμερα 3MP, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, FM radio και κάρτα μνήμης microSD 2GB. Aκόμη προσφέρει θύρα microUSB και η μπαταρία του ειναι 1250mAh.

Αν κρίνουμε από τα χαρακτηριστικά του και την τιμή του η οποία υπολογίζεται κοντά στα 159€ σίγουρα είναι μια συσκευή που θα προτιμήσουν αυτοί που δεν θέλουν να δώσουν μια περιουσία για την αγορά ενός "έξυπνου" κινητού.

---------------
17/11/2010 
Update: Δείτε και το hands-on video από το site geekanoids. Από το video μπορούμε να δούμε την πολύ καλή ποιότητα της οθόνης και την γρήγορη απόκρισή της όπως επίσης και την απροβλημάτιστη λειτουργία του. Πραγματικά το κινητό αξίζει!

Σχόλια