Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του HΤC Flyer


Αποκαλύφθηκαν τελικά τα χαρακτηριστικά του tablet της εταιρίας που εδρεύει στην Tαιβάν. O λόγος για το HTC Flyer το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην MWC 2011.

Οι πρώτες πληροφορίες, σχετικά με το λειτουργικό, αναφέρουν πως αρχικά θα "τρέχει" την έκδοση 2.3 Gingerbread του Android ωστόσο μελλοντικά θα υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης σε Ηοneycomb. Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά διαθέτει οθόνη αφής 7-ιντσών (1024 x 600), επεξεργαστή (μονού πυρήνα) 1GHz Qualcomm MSM8255, 1GB μνήμη RAM, 4GB αποθηκευτικό χώρο, 2 κάμερες - μια εμπρόσθια 1.3ΜP για video κλήσεις και μια 5MP στο πίσω μέρος με LED flash για λήψη φωτογραφιών, υποστήριξη HSPA, DLNA και έξοδο HDMI.

Το Flyer αναμένεται τον Μάρτιο ωστόσο από την εταιρία περιμένουμε και πιο μεγάλη ταμπλέτα με διαγώνιο οθόνης 10-ίντσες και δυνατότερα χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται και το 2011 οι ταμπλέτες θα έχουν την τιμητική τους ενώ οι επιλογές του καναλατωτή πλέον δεν είναι περιορισμένες καθώς όλο και περισσότερες εταιρίες παρουσιάζουν τα δικά τους προϊόντα.

Πηγή

Σχόλια