Νintendo 3DS: Kυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου!


Διεξήχθει η παρουσίαση του Νintendo 3DS στο event της εταιρίας στο Αμστερνταμ και όλες οι πληροφορίες για την παιχνιδοκονσόλα ανακοινώθηκαν επίσημα.

Έτσι λοιπόν το αναμενόμενο Nintendo 3DS θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου στην Ευρώπη (27 Μαρτίου στην US) στην τιμή των $250 (~186€) ενώ παράλληλα θα είναι διαθέσιμοι και οι πρώτοι 30 τίτλοι παιχνιδιών. Όσον αφορά την λειτουργικότητά του εκτός από τρισδιάστατα παιχνίδια θα μπορείτε να παρακολουθήσετε 3D video και εικόνες ενώ είναι ικανό να τραβήξει τρισδιάστατες φωτογραφίες με την ενσωματωμένη του κάμερα.

Αξίζει να αναφερθεί πως δεν απαιτούνται ειδικά γυαλιά για να μπορέσουμε να δούμε το 3D περιεχόμενο καθώς χρησιμοποιεί την τεχνολογία parallax barrier της Sharp ενώ είναι εφικτή η αλλαγή σε λειτουργία 2D, εφόσο το επιθυμεί ο χρήστης.

Όσον αφορά τη συμβατότητα περα από τα 30 νέα παιχνίδια, η νέα κονσόλα θα είναι συμβατή και με παιχνίδια του DS και του DSi (σε 2 διαστάσεις όμως).

Ακόμα η προσοχή στράφηκε στις λειτουργίες SpotPass και StreetPass, όπου με την πρώτη είναι εφικτή η αυτόματη αποστολή υλικού μέσω WiFi από την Nintendo ή άλλες εταιρίες (3D videos από Eurosport, Sky HD και Aardman), ενώ με τη δεύτερη είναι δυνατή η επικοινωνία και αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ δύο συσκευών 3DS!

Αυτά μέχρι στιγμής για την αναμενόμενη παιχνιδοκονσόλα της Nintendo ωστόσο για όσους ενδιαφέρονται μερικά από τα πρώτα παιχνίδια που θα γίνουν διαθέσιμα θα είναι τα παρακάτω:

Super Street Fighter IV 3D Edition
Resident Evil: The Mercenaries 3D Edition
The Sims 3Thor: God of Thunder
Madden NFL Football
PES 2011 3D – Pro Evolution Soccer
LEGO Star Wars III The Clone Wars
Ridge Racer 3D
Super Monkey Ball 3D
Puzzle Bobble Universe
Samurai Warriors: ChroniclesTom Clancy’s Ghost Recon Shadow Wars
Tom Clancy’s Splinter Cell 3D
Rayman 3D
Dead or Alive: DimensionsAsphalt 3D
Combat of Giants: Dinosaurs 3D
James Noir’s Hollywood Crimes
Driver: Renegade
Rabbids 3D

Σχόλια