ioSafe Rugged Portable: Πολύ σκληρός για να...χαλάσει!

Η ioSafe την περασμένη εβδομάδα στην CES 2011 παρουσίασε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ο οποίος υπόσχεται να μην αφήσει τα δεδομένα σας απροστάτευτα!

Ο Rugged Portable λοιπόν είναι ένας δίσκος ο οποίος είναι πολύ σκληρός για να...χαλάσει. Διατίθεται σε εκδόσεις HDD και SSD (Solide State Drive) από αλουμίνιο με χωρητικότητες από 256GB έως 1ΤΒ αλλά και σε SSD από τιτάνιο με χωρητικότητες από 256GB και 512GB. Oι παραπάνω εκδόσεις διαθέτουν πρότυπο σύνδεσης USB 3.0 για αυξημένες ταχύτητες μεταφοράς ενώ το σημαντικότερο στοιχείο όλων είναι η ανθεκτικότητα που παρουσιάζουν στις περισσότερες συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα αντέχουν να παραμείνουν σε βάθος 3 μέτρων για 3 μέρες αλλά και σε άμμο, σκόνη, βροχή για 24 ώρες.

Επιπρόσθετα οι σκληροί της ioSafe συνοδεύονται από εγγύηση ενός έτους και σε περίπτωση που χαλάσουν, η εταιρεία αναλαμβάνει την επαναφορά των δεδομένων τους.

Τέλος μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας στο παρακάτω video, το πόσο... σκληροί είναι με τα τεστς αντοχής που παρουσίασε η εταιρία στην έκθεση (CES 2011):

Σχόλια