iPhone 5 & iPad 2: Τι να περιμένουμε; (Update 15.02)


Πολύς λόγος για τις δυο αναμενόμενες συσκευές της Apple. Πιθανά χαρακτηριστικά διαρρέουν συνεχώς και προβλέψεις γίνονται από τα περισσότερα sites για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους.

Σε παλιότερα θέματά μας έχουμε αναφέρει ξανά πιθανά χαρακτηριστικά του iPad 2 αλλά και πως τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει η παραγωγή του από την Foxconn. Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με πληροφορίες, φένεται να αληθεύει καθώς προβλέπεται η διάθεσή του τον Aπρίλιο ενώ από την άλλη το νέο iPhone 5 υπολογίζεται να διατεθεί την περίοδο του καλοκαιριού.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά τους, το iPhone 5 θα διαθέτει τον επεξεργαστή A5 με δύο πυρήνες Cortex A9 (με δυνατότητα αναπαραγωγής Full HD video 1080p) και το iPad 2 εκτός των άλλων θα διαθέτει υποδοχή καρτών μνήμης SD, μικρότερο πάχος, 2 κάμερες (για videoκλήσεις & λήψη φωτογραφιών) και υψηλότερη ανάλυση χωρίς βέβαια να αλλάξει η διαγώνιος της οθόνης (9.7-ίντσες).

Αυτά λοιπόν μέχρι στιγμής ωστόσο όσο πλησιάζουν οι μέρες περισσότερες πληροφορίες θα έρχονται στο προσκήνιο όποτε αναμένουμε....

Πηγή

Update 15.02.2011
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Digitimes, φήμες "θέλουν" το iPhone 5 να διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 4-ίντσες. Ακόμη, όσον αφορά τo iPad θα διαθέτει και αυτό επεξεργαστή διπλού πυρήνα. Τα παραπάνω αποτελούν φήμες ωστόσο τίποτα δεν αποκλείει να είναι πραγματικότητα.

Σχόλια