Apple event στις 2 Μαρτίου! Πιθανή η ανακοίνωση του iPad 2! [Update: Επίσημο]


Οι φήμες για την ανακοίνωση του iPad δεύτερης γενιάς φουντώνουν καθώς σε άρθρο της ιστοσελίδας allthingsd.com γίνεται αναφορά για αναμενόμενο Apple event την επόμενη Τετάρτη 2 Μαρτίου με κύριο θέμα το εν λόγω tablet. Kατά πόσο αληθεύει κάτι τέτοιο δεν το γνωρίζουμε πάντως η Αpple δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τίποτα επίσημα καθώς επίσης δεν έχουν σταλθεί ούτε προσκλήσεις σε πιθανούς καλεσμένους. Aκόμη σύμφωνα με τις "πηγές" της ιστοσελίδας το event θα πραγματοποιθεί στο San Fransisco, πόλη στην οποία έχουν λάβει μέρος και άλλες εκδηλώσεις της εταιρείας. Σίγουρα στις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.


Τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν σήμερα καθώς η Apple ανακοίνωσε πως για την ερχόμενη Τετάρτη 2 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο το event της εταιρείας. Aκόμη έχουν ήδη σταλθεί προσκλήσεις προς τους καλεσμένους οι οποίες μάλιστα αναγράφουν:

"Come see what 2011 will be the year of." 

Σίγουρα η Apple ετοιμάζει να ανακοινώσει το νέο της tablet ενώ φημολογίες αναφέρουν πως ενδέχεται να παρουσιαστούν και άλλα προϊόντα όπως μια πιο οικονομική έκδοση του iPhone. Υπομονή λοιπόν μέχρι την επόμενη εβδομάδα ωστόσο για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Σχόλια