Μοbile World Congress 2011: Μείνετε συντονισμένοι στο LiontariBlog για συνεχή ενημέρωση!



Πλέον είναι γεγονός, η εβδομάδα μαίνεται άκρως «αποκαλυπτική» και όλα είναι έτοιμα για την αυριανή έναρξη της πολυαναμενόμενης έκθεσης MWC 2011, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Από αύριο λοιπόν oι μεγαλύτερες εταιρείες κινητών και όχι μόνο θα παρατάξουν τα νέα τους «όπλα», κάποια από τα οποία έχουν αναφερθεί και στο LiontariBlog ωστόσο η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να φτάσει τους 50.000 επισκέπτες.

Έτσι λοιπόν όπως συνηθίζουμε να κάνουμε από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του blog μέχρι και σήμερα θα σας «σερβίρουμε» όλα τα τελευταία νέα από την MWC 2011. Συνεχίζοντας δυναμικά όπως και στις προηγούμενες εκθέσεις/events (βλ. Nokia World 2010, Apple event, CES 2011, HP event κτλ.) θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για όλες τις εξελίξεις και τα νέα προϊόντα που αναμένονται να παρουσιαστούν, μέσα από το LiontariBlog.

Από αύριο λοιπόν μέχρι και την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου μέσω του blog θα πληροφορείστε για τα σημαντικότερα γεγονότα από την έκθεση ωστόσο μέσα από την σελίδα μας στο Twitter και το Fan Page μας στο Facebook μπορείτε να μαθάινετε τα πιο hot νέα και breaking news πριν κάν γραφτούν πιο αναλυτικά στο blog.

 

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο αγαπημένο σας τεχνολογικό blog!

Liontariblog

Σχόλια