HTC Desire S & Incredible S: Eπίσημη παρουσίαση στην MWC 2011

HTC Desire S
Συνεχίζοντας με την παρουσίαση της HTC έχουμε δυο νέα Android smartphone, το διάδοχο του ΗTC Desire που ακούει στο όνομα Desire S και το Incredible S, την ευρωπαϊκή έκδοση του Droid Incredible.

Όσον αφορά το HTC Desire διαθέτει οθόνη 3.7-ιντσών WVGA, επεξεργαστή Snapdragon 8255 της Qualcomm χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη RAM 768MB, αποθηκευτικό χώρο 1.1GB o οποίος αυξάνεται με χρήση καρτών microSD, κάμερα 5MP στο πίσω μέρος για λήψη video και φωτογραφιών και εμπρόσθια VGA (για video-κλήσεις), μπαταρία 1450mAh και λειτουργικό σύστημα Android 2.4 Gingerbread με HTC Sense.

HTC Incredible S
Από την άλλη το HTC Incredible S διαθέτει ίδια χαρακτηριστικά διαφέροντας σε τρία σημεία. Πρώτον ενσωματώνει κάμερα 8MP (με διπλό LED flash) η οποία καθιστά ικανή την εγγραφή HD video στα 720p, δεύτερον διαθέτει κατά 0.3 ίντσες μεγαλύτερη οθόνη και τέλος "τρέχει" λειτουργικό Android 2.2 Froyo.


To ΗΤC Desire S αναμένεται να κυκλοφορήσει πρίν το καλοκαίρι ενώ λίγο αργότερα το HTC Incredibe S. Oι τιμές δεν έχουν αναφερθεί ακόμα ωστόσο το δεύτερο σύμφωνα με την εταιρεία, μελλοντικά θα αναβαθμιστεί σε Android 2.4 Gingerbread.

Σχόλια