Περισσότερες πληροφορίες για τα LG Optimus Pad και Optimus 3D


Η LG είναι μια από τις εταιρείες που περιμένουμε αρκετά ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις ωστόσο το LG Optimus Pad και το LG Optimus 3D είναι αυτά που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Αν και ανακοινώθηκε το Optimus Pad επίσημα πριν λίγες μέρες, η εταιρεία φρόντισε να δώσει λίγο πρίν την παρουσίασή του (στην MWC 2011) μερικές ακόμα πληροφορίες αναφέροντας το εξής:
« Το LG Optimus Pad φέρνει νέα standards στο τομέα των tablets καθώς διαθέτει οθόνη 8.9-ιντσών κατασκευασμένη έτσι ώστε να καθιστά άνετη την χρήση της συσκευής με το ένα χέρι. Ακόμη με το 15:9 aspect ratio και την Full HD 1080p υποστήριξη, το Optimus 3D προσφέρει στους χρήστες μοναδικό multimedia περιβάλλον στην ανάλυση των 1280x768 WXGA widescreen». 

Στις παραπάνω πληροφορίες προσθέτουμε και τον διπύρηνο επεξεργαστή Nvidia Tegra 2 1Ghz, το λειτουργικού Android 3.0 Honeycomb και την ενσωματωμένη 3D κάμερα και έτσι έχουμε μια πιο λεπτομερή περιγραφή των χαρακτηριστικών του αναμενόμενου tablet.

Από την άλλη το LG Optimus 3D αναφέρθηκε πως εξοπλίζεται τελικά με τον διπύρηνο επεξεργαστή OMAP4 χρονισμένο στο 1Ghz, πετυχαίνοντας έτσι (διπλάσια) αύξηση της απόδοσης των γραφικών σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Ακόμη είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο, σύμφωνα με την LG, που προσφέρει πλήρη «κάλυψη» της εμπειρίας 3D καθώς είναι ικανή η εγγραφή, η αναπαραγωγή και ο διαμοιρασμός τρισδιάτατου περιεχομένου. Αυτό επιτυγχάνεται με την κάμερα η οποία διαθέτει διπλό φακό για λήψη 3D φωτογραφιών αλλά και εγγραφή video ενώ με την οθόνη των 4.3-ιντσών τα παραπάνω αποτυπώνονται με ακρίβεια και υψηλή ανάλυση και φυσικά χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών. Τέλος, η συσκευή ενσωματώνει έξοδο HMDI και υποστηρίζει DLNA.

Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες μέχρι στιγμής για περισσότερα μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου όπου η εταιρεία θα προβεί στη πλήρη παρουσίαση των προϊόντων της στο event!

Σχόλια