Sony Ericsson Xperia Play: Φωτογραφίες, video και επίσημα χαρακτηριστικά!


Mετά το κρυφτούλι της συσκευής προς όλους, τις άπειρες φωτογραφίες και τα spy video επιτέλους η Sony Ericsson παρουσίασε επίσημα το Sony Ericsson Xperia Play. To παιχνιδοκινητό της σειράς Xperia το οποίο διαθέτει αναδυόμενο gaming pad (όπως αυτό του Playstation), μεγάλη οθόνη, λειτουργικό Android 2.3 Gingebread, έγκριση PlayStation Certified και…«χαρακτήρα» άκρως παιχνδιάρικο!


Όπως διαπιστώνετε και μόνοι σας η συσκευή είναι ακριβώς ίδια όπως αυτή στις φωτογραφίες που διέρρεαν ανεπίσημα. Συνοπτικά, όσον αφορά τον τομέα του gaming είναι ικανό να «φτάσει» τα 60fps (frames per second) στα παιχνίδια ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως 5 ώρες και 35 λεπτά για συνεχή χρήση (παίζοντας παιχνίδια).



Το Χperia Play εκτός των άλλων συνοδεύεται από τα παιχνίδια: Asphalt 6, The Sims 3 και Τetris ενώ η Sony Ericsson υπόσχεται πως μέχρι την διάθεσή του στα καταστήματα θα υπάρχουν διαθέσιμοι 50 τίτλοι παιχνιδιών από 20 διαφορετικές συνεργαζόμενες εταιρείες. Ακόμη υποστηρίζει multiplayer mode, μετατρέποντας τη συσκευή σε WiFi hotspot.

Τα πλήρη χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω:

Οθόνη: 4-inch, 854 x 480 multi-touch LCD με τεχνολογία Bravia engine
Λειτουργικό: Αndroid 2.3 Gingerbread με χρήση του Timescape UI
Eπεξεργαστής: 1GHz Scorpion ARMv7
Κάμερα: 5ΜP με LED flash
Ενσωματωμένη μνήμη: 400MB
Κάρτα μνήμης: 8GB micro SD (έως και 32GB)
Λοιπά χαρακτηριστικά: Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Διαστάσεις: 119x62x16 χλστ. Βάρος: 175 γρ

Το Sony Ericsson Xperia Play αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα αρχικά στην Ευρώπη και στην συνέχεια στην Αμερική.

Aκολουθούν μερικά σχετικά video:






Σχόλια