LG και Google σε συνεργασία για δημιουργία Nexus tablet


Σύμφωνα με πληροφορίες η LG σε συνεργασία με τη Google ετοιμάζεται για την παραγωγή ενός Google Nexus tablet, το οποίο θα βασίζεται στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν ωστόσο φήμες θέλουν η συσκευή να χρησιμοποιηθεί την τελευταία έκδοση του λειτουργικού, την v3.0 Honeycomb όπως ακριβώς "βγαίνει" από το εργοστάσιο της Google, χωρίς περιττά γραφικά και άλλα χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν μετέπειτα οι άλλες εταιρείες. Άλλωστε μην ξεχνάμε και το Nexus S το οποίο είναι το μόνο smartphone που χρησιμοποιεί το Android όπως το δίνει η Google.

Πιθανότατα το εν λόγω tablet να αποτελέσει ένα πρωτότυπο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της εταιρείας και θα χρησιμοποιείται από μηχανικούς για την περαιτέρω ανάπτυξη του λειτουργικού. Παρ'όλα αυτά δεν είναι απίθανο να το λανσάρει και στην αγορά στα μέσα καλοκαιριού (ή αρχές φθινοπώρου) με σκοπό να εξυπηρετήσει καταναλωτικές ανάγκες.

Έτσι η Google θα έχει στην αγορά ένα smartphone και ένα tablet, με το brand Nexus S, τα οποία θα ενσωματώνουν την τελευταία αντίστοιχη έκδοση του Android ωστόσο δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για νέες πληροφορίες καθώς όλα τα παραπάνω μπορεί να αποτελούν μόνο φήμες.

Πηγή

Σχόλια