Nέα ενημέρωση για iOS, αναβάθμιση του Cydia και φήμες για iOS 5 & iPad 3 το φθινόπωρο


Καλά κρατεί το ενδιαφέρον γύρω από τα προϊόντα της Apple τόσο σε θέμα hardware όσο και σε software. Μην πολυλογούμε όμως και ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα μας, μάλλον στα θεματά μας αναφερόμενοι στην νέα ενημέρωση του iOS, την αναβαθμίση του Cydia και τις φήμες για iOS 5 και iPad 3, το φθινόπωρο.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά, ξεκινώντας με την νέα ενημέρωση του iOS 4.3.1, την οποία η Apple διέθεσε στους χρήστες και είναι διαθέσιμη για κατέβασμα μέσω του iTunes. Όσον αφορά τα νέα χαρακτηριστικά της ενημέρωσης πρόκειται κυρίως για διορθώσεις μερικών bug όπως:
  • διορθώσεις σε bug με τα γραφικά του iPod 4ης γενιάς,
  • βελτιώσεις σε θέματα που προυπήρχαν με την ενεργοποίηση και τη σύνδεση σε μερικά δίκτυα κινητής,
  • διορθώσεις απεικόνισης όταν γίνεται χρήση του Apple Digital AV adapter,
  • και βελτιώσεις σε θέματα που αφορούσαν τις επικυρώσεις σε κάποιες υπηρεσίες web.



Συνεχίζοντας, το επόμενο θέμα αναφοράς μας είναι η ενημέρωση της εφαρμογής Cydia, γνωστή στους κατόχους των iPhone, η οποία μεταβαίνει στην έκδοση 1.1. Η αναβαθμισμένη εφαρμογή γίνεται γρηγορότερη, "ελαφρύτερη" αλλά και πιο σταθερή.  Ακόμη προστίθεται ένας βελτιωμένος αλγόριθμος αναζήτησης καθώς επίσης υποστηρίζεται πλέον και η ελληνική γλώσσα. Όσο για το τελευταίο χαρακτηριστικό από πολλούς δεν ακούστηκαν καλά λόγια, με τους περισσότερους να αναζητούν ξανά την την έκδοση στα αγγλικά. Η εγκατάσταση της ενημέρωσης επιτυγχάνεται ανοίγωντας το Cydia και στη συνέχεια πατώντας στο Update.

Τέλος, ολοκληρώνουμε το άρθρο μας με φήμες που προέρχονται από το TechCrunch και θέλουν το iOS 5 να γίνεται πραγματικότητα το φθινόπωρο, κατά τη διάρκεια του WWDC (Worldwide Developers Conference). Ένα νέο λειτουργικό με ουσιαστικές αναβαθμίσεις, νέα χαρακτηριστικά και βελτιστοποιημένες υπηρεσίες cloud, οι οποίες θα επικεντρώνονται, εκτός των άλλων, στην εύρεση παλιών φίλων και συγγενικών προσώπων. Ενώ όσον αφορά το iPad 3, το ίδιο site, αναφέρει πως η Αpple σχεδιάζει να το λανσάρει γρηγορότερα απ'ότι περιμέναμε και προς το τέλος του χρόνου.

To ΤechCrunch, γράφει:

Σχόλια