Eπίσημη παρουσίαση του HTC Sensation


To Λονδίνο έχει την τιμητική του σήμερα καθώς εκτός από τo event της Nokia, πραγματοποιείται και το αντίστοιχο της HTC.

Στο εν λόγω event λοιπόν παρουσιάστηκε επίσημα το HTC Sensation, που μέχρι πρότεινος ήταν γνωστό ως Pyramid. To νέο smartphone διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής Super LCD 4.3-ιντσών, ανάλυσης 540 x 960 pixels, dual-core επεξεργαστή 1.2GHz Snapdragon και "τρέχει" το Android Gingerbread (2.3) με Sense 3.0.

Ακόμη εξοπλίζεται με κάμερα 8MP συνοδευόμενη από διπλό LED flash, η οποία είναι ικανή να καταγράψει video στα 1080p/30fps. Φυσικά από την συσκευή δεν λείπει η υποστήριξη HSPA+ για ταχύτητες έως και 14.4Mbps. H HTC εκτός των άλλων εφοδιάζει το Sensation, με το Sense 3.0 που προσδίδει ένα ξεχωριστό user interface αλλά και το HTC Watch. Όσο για το δεύτερο πρόκειται για την νέα υπηρεσία της εταιρείας, μέσω της οποίας η κάτοχοι της συσκευής μπορούν να κατεβάσουν και να παρακολουθήσουν ταινίες ποιότητας DVD.

Το σύνολο της συσκευής ολοκληρώνουν η υποστήριξη DLNA, η έξοδος HDMI και η υποδοχή καρτών μνήμης για επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο. Τέλος, η μπαταρία των 1520mAh προσφέρει 8 ώρες χρόνο ομιλίας και έως και 400 ώρες αναμονής.

Αναμένεται στις χώρες της Ευρώπης στα μέσα Μαϊου ωστόσο η τιμή του παραμένει άγνωστη.





Σχόλια