Mango: Tα Windows Phone 7 το "γυρίζουν" στα φρoύτα!


Mπορεί ο τίτλος να σας ξαφνιάζει όμως η Microsoft έτσι ονομάζει την επερχόμενη αναβάθμιση των Windows Phone 7. Το Mango ανακοινώθηκε στο MIX11 Conference, στο Las Vegas από την εταιρεία, το οποίο σύμφωνα με την ίδια αποτελεί αναβάθμιση του λειτουργικού της.

Ομολογουμένως το νέο update που η ονομασία του θυμίζει φρούτο, "έρχεται" με καινούργια καλούδια όπως βελτιωμένο multitasking και γενικότερα καλύτερη διαχείριση της πλατφόρμας. Ακόμα η Microsoft ανέφερε πως οι προγραμματιστές πλέον θα μπορούν να αξιοποιήσουν αποδοτικότερα τις λειτουργίες της κάμερας, το geo-location, τους ήχους κλήσεις, την πυξίδα, τους γυροσκοπικούς αισθητήρες καθώς επίσης θα είναι σε θέση να δημιουργούν καλύτερες εφαρμογές τόσο σε αίσθηση όσο και λειτουργικότητα.

Ο επικεφαλής του τμήματος προγραμματιστών της εταιρείας, Scott Gurhtie, πρόσθεσε ότι με την νέα ενημέρωση του λειτουργικού οι εφαρμογές θα «τρέχουν» γρηγορότερα, θα απαιτούν λιγότερη μνήμη και θα διαχειρίζονται καλύτερα τα επίπεδα της μπαταρίας.

Τέλος, στα σχέδια της Microsoft προβλέπεται η ενσωμάτωση του Internet Explorer 9 στο Windows Phone 7, ενώ η ίδια πραγματοποίησε ζωντανά δοκιμαστικά συγκρίνοντας τους browsers των iOS και Android, αποδεικνύοντας σαφέστατα ότι ο δικός τους είναι γρηγορότερος.

Πηγή

Σχόλια