Αpple Stores 2.0, ανανεωμένα καταστήματα με πολλά iPad 2 για εξυπηρέτηση του κοινού


Η Apple λάνσαρει την ανανεωμένη έκδοση των καταστημάτων λιανικής της, με ονομασία Apple Store 2.0 θέλοντας έτσι να δώσει μια δόση φρεσκάσας, μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία αντικατέστησε τις ετικέτες χαρτίου για απεικόνιση των πληροφορίων με iPad 2 παρουσιάζοντάς έτσι τα προϊόντα στους καταναλωτές με έναν διαφοροποιημένο τρόπο ενώ το ανθρώπινο προσωπικό εξυπηρετεί σε περιπτώσεις που ο κόσμος χρειάζεται περαιτέρω διευκρινύσεις ή για τυχόν οποιαδήποτε απορίες.


Έτσι μπροστά από κάθε iPod, iMac, Macbook και iPhone βρίσκεται ένα μικρό stand πλαισιωμένο από ένα iPad 2 για να μπορεί ο καταναλωτής να έχει άμεση πληροφόρηση για τα προϊόντα, βλέποντας σχετικές πληροφορίες, video, αναγραφόμενες τιμές κ.α. Αναμφίβολα όμως κάτι τέτοιο μπορεί να φαίνεται προχωρημένο και να εξυπηρετεί αρκετά, ειδικά σε περιπτώσεις που υπάρχει μαζική προσέλευση κοινού, ωστόσο σίγουρα κάτι τέτοιο οδηγεί στην απουσία υπαλληλών και άρα θέσεων εργασίας.

Τέλος, τα Apple Stores 2.0 εξοπλίζονται με ένα νέο σύστημα ήχου καθώς και μια νέα εφαρμογή που βρίσκεται στα iPads για μέγιστη βοήθεια των καταναλωτών κατά την αγορά προϊόντων. Τα πρώτα ανανεωμένα καταστήματα λιανικής της Apple ξεκίνησαν ήδη να εξυπηρετούν το κοινό της Αυστραλίας.

Σχόλια