To νεο Dell Xps 15z είναι εδώ με αλουμινένιο σασί και δυνατά χαρακτηριστικά


Την προηγούμενη εβδομάδα διέρρευσαν πληροφορίες για την κυκλοφορία του ultra-slim laptop της Dell κάτι που άλλωστε σήμαινε πως σύντομα θα διατεθεί. Ετσί λοιπόν το XPS 15z είναι εδώ και έρχεται αδυνατισμένο και με πλήρες αλουμινένιο σασί. Το πάχος του είναι μόλις 24.68mm, διαθέτει οθόνη WLED-backlit (1366x768 ή 1920x1080) και ενσωματώνει αυτοφωτιζόμενο πληκτρολόγιο.

Το φρέσκο μηχάνημα της Dell ζυγίζει 2.51kg και εξοπλίζεται με τους δεύτερης γενιάς Core i5 ή i7 της Intel, 8GB μνήμης RAM, κάρτα γραφικών GeForce GT 525M και σκληρό δίσκο χωρητικότητας έως 750GB (7200rpm).


Φυσικά από το πακέτο δεν λείπει το DVD writer, θύρα Gigabit Ethernet, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, αναγνωστή καρτών μνήμης 9 σε 1, κάμερα 1.3MP συνοδευόμενη από διπλό μικρόφωνο, 2 θύρες USB 3.0, HDMI 1.4, έξοδο DisplayPort και μπαταρία 8 κελιών για συνεχόμενη 8ωρη χρήση.


Το Dell XPS 15z υποστηρίζει την τεχνολογία WiDi της Intel, για μεταφορά εικόνας μέσω WiFi, τρέχει λειτουργικό σύστημα Windows 7 Home Premiun και η τιμή του ξεκινά από τα 999$.

Σχόλια

  1. ολα καλα και ολα ωραια γι αυτο το νεο μοντελο της dell xps 15z.Ποτε θα ερθει στη λιανικη γνωριζουμε;Διοτι η Ελληνικη dell δεν μας δινει παραπανω πληροφοριες ουτε βεβαια μπορουμε να το αποκτησουμε μεσα απο το ηλεκτρονικο της καταστημα-διοτι ανηκει στην κατηγορια για ιδιωτες.Ουτε Οι αντιπροσωποι της φερνουν αυτη τη σειρα.Τι κανουμε δηλαδη τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεία σου Cris. Η Dell ως προϊόν το έχει προσθέσει στη λίστα της ακόμα και στο ελληνικό site. Ωστόσο, στην ελληνική αγορά πολύ πιθανό να καθυστερήσει λίγο ακόμα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ενημερωθείς από τους αντιπροσώπους που προτείνει η Dell, μήπως και τυχόν έχουν ενημερωθεί για το λανσαρισμά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου