AndyPad, τελικά με resistive οθόνη και 512MB RAM. Έρχεται και έκδοση Pro!


Σίγουρα θα θυμάστε το AndyPad, για το οποίο είχαμε αναφερθεί στο παρελθόν. Μια τίμια πρόταση στην κατηγορία των tablets, με δελεαστικά χαρακτηριστικά και φυσικά προσιτή τιμή. Εν αναμονή περισσότερων λεπτομερών στοιχείων που αποτελούν την συσκευή, (σήμερα) η εταιρεία μέσω της σελίδας της στο Twitter αναφέρει δυο από τα βασικότερα.

Δυστυχώς σε πρώτη φάση, αν και έγιναν προσπάθειες για χαμηλό κόστος, κάποια χαρακτηριστικά ίσως απογοητεύσουν. Αρχικά η οθόνη του εν τέλη είναι τύπου resistive καθώς επίσης και η μνήμη RAM, είναι στα 512MB. Bασικά το πρώτο αποκαλυφθέν χαρακτηριστικό, είναι κάτι που "έκαιγε" πολλούς γι'αυτό ίσως δημιουργήσει ενδοιασμούς ωστόσο η RAM έρχεται αυξημένη κατά 256MB σε σχέση με τις πρώτες προβλέψεις. Tα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι μέχρι ώρας τα ίδια και δεν έχουν αναφερθεί τυχόν αλλαγές.

Τέλος, η εταιρεία με σχετικό tweet αποκαλύπτει πως στα άμεσα σχέδια είναι η Pro έκδοση του tablet, ή οποία ομολογουμένως θα κοστίζει περισσότερο αλλά θα διαθέτει και ακριβότερα εξαρτήματα, όπως capacitive οθόνη, εμπρόσθια και πίσω κάμερα κ.α. Σύντομα και για τα δύο θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.


Σχόλια