Στα σκαριά ο διάδοχος του Galaxy Tab 7 με διπύρηνο και Android 2.3.4 Gingerbread;


Mπορεί η Samsung να έχει ρίξει στην αγορά τρία tablets, το Galaxy Tab 7, 8.9 και 10.1 ωστόσο ο διάδοχος του πρώτου φαίνεται να είναι στα σκαριά.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες (μπορεί και φήμες) η κορεάτικη εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζει το νέο 7άρη tablet, με νέα χαρακτηριστικά και φυσικά νεότερη έκδοση του Android. Ειδικότερα το νέο Galaxy Tab 7 θα διαθέτει οθόνη αφής 7-ιντσών WSCGA IPS LCD, διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2Ghz, διπλάσια εσωτερική μνήμη RAM και λειτουργικό Android 2.3.4 Gingerbread (όχι Honeycomb) ενώ πρόκειται και αυτό να πραγματοποιεί κλήσεις και να στέλνει SMS.

Φυσικά αυτά φαίνεται να είναι τα χαρακτηριστικά του νέου tablet σε πρώτη φάση, ωστόσο η ανακοίνωση του από την Samsung αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου Galaxy Tab, το οποίο ομολογουμένως έβγαλε ασπροπρόσωπη την εταιρεία παρουσιάζοντας επιτυχημένες πωλήσεις.

Περισσότερα στοιχεία για την ώρα δεν υπάρχουν παρ'όλα αυτά μένει να δούμε αν όντως είναι στα σχέδια της Samsung κάτι τέτοιο.

Πηγή 

Σχόλια