Nokia Oro, ένα κόσμημα επικοινωνίας


Η Nokia διαπρέπει στον κατασκευαστικό τομέα των κινητών και συνεχώς ρίχνει στην αγορά συσκευές με κομψό και ποιοτικό σχεδιασμό. Εκτός αυτού όμως υπάρχουν φορές που προσθέτει μερικές ακόμη σχεδιαστικές πινελιές σε επιλεγμένα μοντέλα δινοντάς τους μια επιπλέον αίσθηση πολυτελείας. Αυτή τη φορά λοιπόν επιλέγει το Nokia C7, το γνωστό Symbian S^3 smartphone και το μεταμορφώνει διακριτικά σε ένα κόσμημα επικοινωνίας.

Το Nokia Oro, έτσι κυκλοφορεί στην πιάτσα, διαθέτει πολυτελή επίστρωση χρυσού 18 καρατίων καθώς επίσης το πίσω μέρος της συσκευής είναι ντυμένο με χειροποίητο δέρμα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το πλήκτρο αρχικής οθόνης, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, και είναι στολισμένο με κρύσταλλο ζαφειριού.

Η εν λόγω έκδοση της συσκευής διατίθεται σε δύο συνδυασμούς χρωμάτων, μαύρου-χρυσού και άσπρου-χρυσού. Επιπλέον η συσκευασία συνοδεύεται και από το ασύρματο ακουστικό πολυτελείας Nokia J σχεδιασμένο με επίστρωση χρυσού 18 καρατίων και ματ ανοξείδωτο χάλυβα ενώ όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν διαφέρει από το κοινό C7, πλην του ότι διαθέτει εξ'αρχής την ενημέρωση Symbian Anna.

Τέλος επειδή όλα τα ωραία και ποιοτικά προϊόντα κοστίζουν, έτσι και το Nokia Oro έχει ομολογουμένως πιο αυξημένη τιμή, η οποία είναι λίγο πιο κάτω από τα 900€.

Σχόλια