Sony Ericsson Xperia Ray με τεχνολογία Sony Mobile Bravia Engine & κάμερα 8.1MP

H Sony Ericsson εμπλουτίζει την γκάμα των smartphones της παρουσιάζοντας το νέο Xperia Ray. Μια άκρως δελεαστική συσκευή που δεν της λείπει τίποτα και σίγουρα πολλοί θα προτιμήσουν. Το Xperia Ray, σε πρώτη φάση, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα μείγμα του X10 & Arc καθώς μοιάζει αρκετά εξωτερικά, φυσικά σε μικρότερες διαστάσεις. Τα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι πλούσια και ικανά να σε πείσουν να αποκτήσεις τη συσκευή.


Αρχικά η οθόνη του είναι στις 3.3-ίντσες (854 x 480), εφοδιασμένη με την τεχνολογία Sony Mobile Bravia Εngine για πιο ρεαλιστική απεικόνιση. Παράλληλα ο επεξεργαστής της Qualcomm χρονισμένος στο 1Ghz αναλαμβάνει την επεξεργαστική ισχύ και την προσωρινή αποθήκευση τα 512ΜΒ RAM. Τα προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη των 300MB, η οποία συνδυάζεται με μια προεγκατεστημένη microSD των 4GB (επέκταση έως 32GB).

Τις φωτογραφικές απαιτήσεις εκπληρώνει η κάμερα των 8.1MP, η οποία απότελείται από αισθητήρα Exmor R και φυσικά είναι ικανή να τραβήξει video στα 720p.


To λειτουργικό σύστημα είναι και εδώ το Android 2.3 Gingerbread με custom user interface Facebook Inside Xperia ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε εμπρόσθια κάμερα, υποστήριξη DLNA, aGPS, USB tethering, Wi-Fi και 7 ώρες ομιλίας.

Το Sony Ericsson Xperia Ray θα κυκλοφορήσει στην αγορά συνοδευόμενο από τα ακουστικά LiveSound και το LiveDock (ως επιπρόσθετα αξεσουάρ) για ακρόαση μουσικής και παροχή εξόδων USB ή HDMI. 

Σχόλια