Τετραπλό videochat και νέες προσθήκες στο Fring για iPad εδώ και τώρα


Η εφαρμογή του Skype για iPad 2 είναι στο δρόμο για τo Αpp Store της Apple και πλέον νέα από το αντίπαλο στρατόπεδο έρχονται, φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να μην είναι άλλο από το Fring.

Το Fring ως μια εφαρμογή για επικοινωνία σε κινητές συσκευές (smartphones, tablets κτλ.) δεν θέλει να νιώθει ότι απειλείται και έτσι ρίχνει τα δικά της όπλα στην μάχη, μέσω ενημέρωσης.

Tα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται με την αναβάθμιση προσφέρουν 4πλό videochat με απεικόνιση σε ένα παράθυρο, δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων προς σταθερά και επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων. Επιπλέον μια ακόμη βασική προσθήκη είναι και η υποστήριξη κλήσεων μέσω 3G αντί για μόνο Wi-Fi.

Aναμφίβολα τα παραπάνω αποτελούν άκρως ανταγωνιστικά στοιχεία για το Skype καθώς και για το FaceTime της Apple, που φαίνεται να έχει χάσει τη μπάλα αφού εφαρμογές τρίτων τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα.

Τέλος, η έκδοση του update για το Fring είναι η 5.1.1.2 όπου εκτός των άλλων διορθώνει ποικίλα bugs, φέρνει νέα περιήγηση με drag and drop ενώ υποστηρίζει και Bluetooth. Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να την κατεβάσετε από το iTunes App Store της Apple, φυσικά δωρεάν.

Πηγή 

Σχόλια