Echofon for Facebook, η εναλλακτική επιλογή για Facebook από το iPhone


Μπορεί η Facebook να κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη έκδοση του app για iPhone προσφέροντας λύση στα bugs ωστόσο μια εναλλακτική επιλογή που ακούει στο όνομα Echofon είναι διαθέσιμη εδώ και τώρα.

Το Echofon είναι γνωστό από την αντίστοιχη εφαρμογή για το Twitter, η οποία προσφέρει πολύ καλύτερη εμπειρία χωρίς προβλήματα και bugs. Έτσι λοιπόν το app και για το Facebook είναι πλέον έτοιμο ενώ σίγουρα οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξίσου θετικές. Με την απουσία του chat αλλά και την εμφάνιση σελίδων να συγκαταλέγονται στις ελλείψεις σίγουρα όλα τα υπόλοιπά λειτουργούν άψογα. Νews feed, δημιουργία σχολίων, αποστολή και λήψη μυνημάτων, ενημερώσεις και φωτογραφίες είναι μές στο παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την απρόσκοπτη λειτουργία, το ομαλό ρολάρισμα στα news feed και την άμεση εναλλαγή μεταξύ των section η εφαρμογή γίνεται ποθητή και απαραίτητη για τον χρήστη που έχει "φάει" τα κρασαρίσματα του οfficial app τόσο καιρό.

Εμένα πάντως με ευχαρίστησε ωστόσο τα δυο βασικά χαρακτηριστικά που λείπουν σίγουρα γίνονται αισθητά παρ'όλα αυτά αναμένουμε για μια μελλοντική αναβάθμιση με προσθήκη των παραπάνω. To Εchofon for Facebook διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Σχόλια