Georgia Aquarium, livestream από το μεγαλύτερο ενυδρείο στον κόσμο


Τα ενυδρεία αρέσουν σε πολλούς ωστόσο η μεγάλη ποικιλία ψαριών είναι αυτό που τραβάει την επιπλέον προσοχή αφού η παρατήρηση αυτών απαιτεί χρόνο. Από την άλλη όμως πως θα σας φαινόταν να βλέπατε από την οθόνη του pc σας ένα ενυδρείο live;

Mε το σκεπτικό αυτό μια πρωτότυπη ιδέα σκαρφίστηκαν οι υπεύθυνοι εκεί στην Ατλάντα εν όψη φυσικά του Shark Week. Mια κάμερα στο μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου, το Georgia Aquarium, είναι αρκετή για να κάνει αυτό που πολλοί θα ήθελαν. Livestream από το εσωτερικό αυτού με χιλιάδες ψάρια, μικρά ή μεγάλα να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ όλα αυτά πραγματοποιούνται με τη βοήθεια του UpStream.

6.3 εκατομμύρια γαλόνια νερού θαλάσσης δεν είναι λίγα άλλωστε αυτή είναι η χωρητικότητα του ενυδρείου όπου φιλοξενούνται οι θαλάσσιοι οργανισμοί που φυσικά εσείς μπορείτε να τα απολάυσετε από την οθόνη του υπολόγιστή σας.

Για το παρακάτω αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να μην έχει βάλει το "χεράκι" του Discovery Channel, το οποίο αποτελεί βασικό συνεργάτη ενώ τέλος αξίζει να πούμε πως η ζωντανή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 7 Αυγούστου.


Live Video streaming by Ustream

Πηγή

Σχόλια