Gmail για Αndroid με νέες λειτουργίες και ανανεωμένο search page


Η Google συνεχίζει να δουλεύει πάνω στις υπηρεσίες της και αυτή τη φορά το Gmail για Android δέχεται μια νέα ενημέρωση για εκδόσεις λειτουργικού από 2.2 και νεότερες. Η ανανεωμένη εφαρμογή για smartphones με Android προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία notifications καθώς και νέες επιλογές συγχρονισμού.

Η version 2.3.5 του Gmail παρέχει δυνατότητες φιλτραρίσματος των εισερχόμενων και καλύτερη τακτοποίηση των μηνυμάτων ωστόσο οι αλλαγές στην εμφάνιση δεν ξεχωρίζουν ιδιαίτερα από την προηγούμενη έκδοση. Επιπλέον με τις ατομικές ειδοποιήσεις (individual notifications) και τις συγκεκριμένες ετικέτες (labels) γίνεται καλύτερη διαχείριση της ενέργειας για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιπρόσβετα καλύτερη απόδοση και εμφάνιση εικόνων από συγκεκριμένους παραλήπτες καθώς και ήχοι για notifications, με στόχο την αναγνώριση του αποστολέα κατά την λήψη email και συγχρονισμός του Priority Inbox είναι είναι "μες στο παιχνίδι".

Τέλος, τα tablets με Android Honeycomb και τα iPad δέχονται ανανέωση στη σελίδα του Google search, ξεκινώντας να διατίθεται από σήμερα και κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών. Το Gmail 2.3.5 διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Android Market.

Σχόλια