ΑndyPad & ΑndyPad Pro, διαθέσιμα τα πλήρη χαρακτηριστικά με τιμές 145€ και 200€


Το AndyPad θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις σταδιακές αποκαλύψεις στοιχείων που το αποτελούν, ωστόσο πλέον η εταιρεία κατασκευής του κοινοποιεί και επίσημα τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Καταρχάς θα διατεθούν δυο εκδόσεις όπως είχαμε προαναφέρει και φυσικά θα διαφέρουν τόσο στην τιμή όσο και στα χαρακτηριστικά. Το οικονομικότερο εκ των δύο έρχεται με οθόνη 7-ιντσών (800×480), τεχνολογίας resistive, 8GB αποθηκευτικό χώρο και εμπρόσθια κάμερα. Από την άλλη το ακριβότερο μοντέλο, το AndyPad Pro, διαθέτει πλουσιότερα χαρακτηριστικά όπως οθόνη capacitive με δυνατότητα multitouch, ανάλυσης 1024x600 pixels, Bluetooth και δύο κάμερες.

Τα παραπάνω κάνουν τα δυο μοντέλα να διαφέρουν, ενώ η τιμή τους παίζει στα 145 και 200 ευρώ αντίστοιχα.

Στα υπόλοιπα έχουμε λειτουργικό σύστημα Android 2.3, WiFi, επεξεργαστή Α8 μονού πυρήνα με συχνότητα λειτουργίας στα 1.2Ghz, Powerfull 3D για επεξεργασία γραφικών και φυσικά έξοδο ΗDMI για αναπαραγωγή αρχείων 1080p.

Kαι τα δύο AndyPad αναμένονται να κυκλοφορήσουν σε ένα μήνα αρχικά στην Μ.Βρετανία ενώ περιμένουμε να δούμε αν θα διατεθούν και σε υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, κάτι που σίγουρα πολλοί θα επιθυμούν.

Σχόλια