Porsche S & RS, κάντε ποδήλατο με ένα Porsche!


Tο ποδήλατο είναι της μόδας στις μέρες μας καθώς εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες μετακίνησης χωρίς κόστος ενώ ταυτόχρονα γυμνάζει και το σώμα. Οι επιλογές είναι πολυάριθμες, για κάθε λογής γούστα και σε διάφορες τιμές αλλά και μάρκες. Φυσικά μοντέλα υπάρχουν πολλά ωστόσο ακόμα και οι εταιρείες αυτοκινήτων βγάζουν τα δικά τους τοποθετώντας το δικό τους brand.

Μετά την McLaren, την Peugeot, την Audi κ.α το δικό της ποδήλατο παρουσιάζει και η Porsche. Με Δύο νέα μοντέλα κάνει το ντεμπούτο της, το Porsche S και RS με ασφάλτινο χαρακτήρα και όχι για διαδρομές σε βουνό. Τα ποδήλατα εμφανισιακά δεν διαφέρουν ωστόσο το σχήμα του σκελετού είναι ιδιαίτερο ενώ το αυτοκόλλητο με το brand της εταιρείας τραβάει τα βλέμματα.


Ειδικότερα το S ζυγίζει 12 κιλά, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και διαθέτει 11 επιλογές ταχυτήτων. Από την άλλη το πιο σπορ, το RS, είναι ελαφρύτερο κατά 3 κιλά αφού είναι κατασκευασμένο εξ'ολοκλήρου από ανθρακονήματα, προσφέρει 20 ταχύτητες, διαθέτει μικρότερου βάρους ζάντες και φέρει ειδικά πενταλ με θέση για προσαρμογή των παπουτσιών. Φυσικά στις αυξημένες ταχύτητες το σταμάτημα αυτού αναλαμβάνουν τα μπρος-πίσω δισκόφρενα από κεραμικό υλικό.

Αν γλυκαθείκατε από τα παραπάνω καθώς και τις φωτογραφίες ήρθε η ώρα να ακούσετε τις τιμές τους. €3300 και €5900 για το S και το RS αντίστοιχα είναι το κόστος και φυσικά αν είστε λάτρης της Porsche και επιθυμείτε να αποκτήσετε ειδικά το δεύτερο τότε θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.  

Σχόλια