Αντιγραφή Smart cover τώρα και για Galaxy Tab, με την έγκριση της Samsung


Θέματα που αφορούν την αντιγραφή προϊόντων μεταξύ Apple και Samsung έχουν συζητηθεί κατά καιρούς, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν έρθει oι δυο μεγάλες εταιρείες σε αντιπαραθέσεις στους χώρους των δικαστηρίων. Φυσικά ποιος αντιγράφει ποιον είναι ένα μεγάλο ζητήμα ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση δεν φαίνεται να "φταίει" η Samsung.

Ο πρόλογος σε προετοιμάζει για το νέο smart cover το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο και για Galaxy Tab 10.1. Η εν λόγω θήκη αναλαμβάνει να προστατέψει το tablet έχοντας στο εσωτερικό του μαγνήτες για καλύτερη εφαρμογή, όλα αυτά στην περίπτωση της Apple. Και λέω στην περίπτωση της Apple καθώς αυτό το προστατευτικό κάλυμα θα το θυμάστε από την παρουσίαση του iPad 2, ενώ τουλάχιστον εγώ δεν νομίζω να είχα δεί τίποτα ανάλογο πριν.


Πλέον η Samsung χωρίς να σκεφτεί τις πιθανές συνέπειες εγκρίνει κάτι αντίστοιχο, μάλλον κάτι ακριβώς ίδιο, και για το δικό της tablet. Το προϊόν προέρχεται από την εταιρεία Anymode και λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως το smart cover για το iPad 2 με εξαίρεση το ότι δεν διαθέτει μαγνήτες για να μένει σε επαφή με την οθόνη του tablet. Αναμφισβήτητα όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας πρόκειται για μια πιστή αντιγραφή.


Φυσικά ένα τέτοιο προστατευτικό κάλυμα θα το αγαπήσουν σίγουρα οι κάτοχοι του Galaxy Tab 10.1 ωστόσο η Apple τι έχει να πει γι'αυτό; To be continued...

Σχόλια