Xperia duo, το διπύρηνο της Sony Ericsson ετοιμάζεται για τον Σεπτέμβρη


Τα διπύρηνα είναι της μόδας και γιατί όχι άλλωστε αφού και οι επιδόσεις πλέον παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή smartphone. H high-end συσκευή της Sony Ericsson θα τρέχει Android 2.3 Gingerbread και ετοιμάζεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβρη, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες.

Ο λόγος λοιπόν για το Xperia duo, ένα smartphone που έρχεται να ανταγωνιστεί τις ναυαρχίδες των μεγάλων εταιρειών εξάλλου τα χαρακτηρίστικά του καθώς και η ονομασία του μας προιδεάζουν γι'αυτό.

Οθόνη με τεχνολογία Sony Bravia Engine και διαγώνιο 4.5-ιντσών qHD θα ενσωματώνεται στο "duo" ενώ στα υπόλοιπα specs θα περιλαμβάνονται επεξεργαστής 1.4Ghz dual-core δημιουργία της Qualcomm ή της ST-Ericsson, μνήμη RAM πιθανότατα στο 1.5GB, εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 8GB και κάμερα 12MP με LED flash και αισθητήρα Exmor R CMOS με δυνατότητα εγγραφής video στα 1080p.

Τέλος και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η μπαταρία του κινητού ίσως είναι στα 2500mAh ωστόσο περαιτέρω χαρακτηρίστικά του δεν έχουν γίνει γνωστά. Σύντομα περισσότερα νέα για τη συσκευή θα είναι στη διάθεσή μας.

Πηγή

Σχόλια