H RIM παρουσιάζει το νέο BlackBerry Curve


To νεότερο και πιο προσιτό (σε σύγκριση με άλλα μοντέλα της) BlackBerry Curve 9350 παρουσίασε σήμερα η RIM. Ένα νέο smartphone που απευθύνεται στην κατηγορία των bussiness καταναλωτών αφού διαθέτει πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο για ευκολότερη συγγραφή κειμένου και καλύτερη εμπειρία email.

Στα ενδότερα το ολοκαίνουργικο Curve 9350 εξοπλίζεται με επεξεργαστή χρονισμένο στα 800Mhz, μνήμη RAM 512MB και οθόνη 2.44-ιντσών HVGA (480×360 pixel). Το πακέτο συμπληρώνουν η κάμερα των 5MP EDoF με LED flash, οι συνδέσεις μέσω Bluetooth, WiFi b/g/n με UMA, το GPS/aGPS, η υποστήριξη NFC και ο αποθηκευτικός χώρος των 512MB που επεκτείνεται μέσω microSD έως 32GB.


Φυσικά το λειτουργικό δεν θα μπορούσε να μην είναι το πρόσφατο, BlackBerry 7, το οποίο εκτός των άλλων ενσωματώνει το νέο browser για καλύτερη περιήγηση στο διαδίκτυο καθώς και το BB Messenger για εύκολο chatting από το κινητό.

To νέο ΒlackBerry Curve θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Eυρώπης τον Σεπτέμβριο σε δύο ακόμη εκδόσεις (9360 & 9370) ωστόσο η τιμή του παραμένει άγνωστη. Παρακάτω ακολουθεί και video παρουσίαση από υπάλληλο της Vodafone Αγγλίας.

Σχόλια