HTC Omega, διέρρευσε φωτογραφία τύπου του νέου Windows smartphone


Για το event της HTC γνωρίζετε! Επίσης το ότι πρόκειται να παρουσιαστούν 2 νέες συσκευές και και αυτο είναι γνωστό! Ωστόσο σήμερα φωτογραφία τύπου έδωσε στη δημοσιότητα το Pocketnow με τη μια συσκευή εκ των δύο να ποζάρει, φυσικά ο λόγος για το HTC Omega. Το νέο windows phone με προεγκατεστημένο το Μango είναι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία και θα αποτελέσει το πιο προσιτό smartphone, σε σύγκριση με το high-end ΗΤC Eternity, που πρόκειται να παρουσιαστεί την ίδια ημέρα.

To νέο Windows smartphone θα μπορούσαμε να πούμε ότι σε πρώτη φάση θυμίζει το Trophy, ωστόσο διαφέρει το πίσω μέρος του που είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Στα ενδότερα της συσκευης φημολογούνται επεξεργαστής single core στο 1.5Ghz, μνήμη RAM στα 512MB και υποστήριξη DLNA. Επιπλέον οθόνη 3.8-ιντσών SLCD καθώς και έξοδος micro HDMI φαίνεται να παρέχονται στο πακέτο.

Φυσικά το Skype θα είναι ενσωματωμένο εξ´αρχής, το οποίο θα αξιοποιείται χάρη στην εμπρόσθια και πίσω κάμερα που διαθέτει το HTC Omega!

 Όλα αυτά πολύ πιθανό να εξοπλίζουν τη νέα συσκευή της HTC ενώ το άλλο αναμενόμενο smartphone πληροφορίες θέλουν να διαθέτει οθόνη 4.7-ιντσών τεχνολογίας AMOLED.

Σχόλια