Huawei Vision με Gingerbread, unibody κατασκευή και επεξεργαστή 1Ghz

Η Huawei πάει καλά, το δείχνουν οι πωλήσεις αλλά και η επιθυμία της ίδιας στο να φτιάχνει νέα smartphones με δυνατά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές.

Σήμερα η εταιρεία εκπλήσει για ακόμα μια φορά παρουσιάζοντας το Huawei Vision, μια συσκευή που τραβάει τα βλέματα και φυσικά πληθώρα χαρακτηριστικών είναι στα standards της συσκευής.


Το νέο smartphone εφοδιάζεται με unibody σώμα, λειτουργικό σύστημα Android Gingerbread και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon MSM 8255 χρονισμένο στο 1Ghz. Eπιπλέον οθόνη 3.7-ιντσών capacitive σε συνδυασμό με το 3D UI δημιουργούν ένα ξεχωριστό τρόπο διεπαφής με το χρήστη. Κάμερα 5MP με αυτόματη εστίαση και LED flash αναλαμβάνουν τις φωτογραφίες ενώ video στα 720p είναι εφικτό. Παράλληλα 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1, 512MB μνήμης RAM, 2GB μνήμης ROM, υποδοχή καρτών microSD έως 32GB και θύρα micro-USB 2.0 ολοκληρώνουν το πακέτο. Φυσικά αν αναρωτιέστε A-GPS, FM tuner, αισθητήρες κίνησης και φωτός δεν λείπουν ενώ τρεις χρωματισμοί silver, gold και charcoal back θα είναι διαθέσιμοι.

Το Huawei Vision θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη σε επιλεγμένες αγορές (δεν διευκρινίζονται) με προεγκατεσημένα τα Angry Birds, Asphalt 6: Adrenaline, Order & Chaos Online και Guerrilla Bob HD.

Σχόλια