Sony Tablet S, το S1 που ξέραμε με νέο όνομα και κυκλοφορία τον Σεπτέμβρη


Νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο για το αναμενόμενο tablet της Sony, που αποκαλύπτουν την ημερομηνία κυκλοφορίας (στο περίπου), νέα ονομασία, τιμή και μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για το S1, για το οποίο στοιχεία προερχόμενα από το Engadget, μας δίνουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Ειδικότερα το επερχόμενο tablet φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει με νέα ονομασία, Tablet S, αντί του S1 ενώ πολύ πιθανό είναι να το δούμε στην αγορά μέσα στις δυο πρώτες εβδομάδες του Σεπτέμβρη.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά το Sony Tablet S θα διαθέτει οθόνη αφής 9.4-ιντσών στα 1280 x 768 pixels και θα τρέχει το Android 3.1 Honeycomb. Φυσικά η ιαπωνέζικη εταιρεία με το εν λόγω tablet στοχεύει το κομμάτι home entertainment αφού προορίζεται να επικοινωνεί με οικιακές συσκευές (τηλεοράσεις, hifi κτλ.) μέσω την ενσωματωμένης θύρας υπερύθρων ενώ παράλληλα υποστηρίζει και DLNA. Eπιπλέον το Tablet S θα φιλοξενεί δυο κάμερες, 3MP και 5MP εμπρός και πίσω αντίστοιχα και θα είναι PlayStation Certified, για αυξημένη εμπειρία gaming όπως και δυνατότητες αναπαραγωγής μουσικής και ταινιών.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής η τιμή του θα κυμαίνεται στα 599$ ενώ πληθώρα αξεσουάρ όπως ασύρματο πληκτρολόγιο, dock κτλ. θα γίνουν διαθέσιμα με την κυκλοφορία του.

Σχόλια