Viewsonic Viewpad 10pro με δυο λειτουργικά και κυκλοφορία τέλος του μήνα


Η Viewsonic αντιλαμβάνεται τον μεγάλο ανταγωνισμό στην κατηγορία των tablets και έτσι προσφέρει κάτι πιο ξεχωριστό από πλευράς της. Την δική της υλοποίηση, το Viewpad 10pro, το οποίο διαφέρει χάρη στα δυο προεγκατεστημένα λειτουργικά για μεγαλύτερη ευκολία και τα πλεονεκτήμα (και μειονεκτήματα) δυο δημοφιλών OS.

Το Αndroid 2.3 και το Windows 7 της Google και Microsoft αντίστοιχα θα παρευρίσκονται αρμονικά στο tablet της Viewsonic για αυξημένη εμπειρία χρήσης. Φυσικά τα παραπάνω θα υποστηρίζονται από τον επεξεργαστή Atom Z670 χρονισμένο στο 1.6Ghz, την μνήμη των 2GB DDR2 και αν μη τι άλλο την οθόνη 10.1-ιντσών (1024 x 600) LED-backlit τεχνολογίας capacitive.


Ομολογουμένως από το πακέτο δεν θα μπορούσαν να λείπουν microSD θύρα, αισθητήρας G-sensor και φωτός, εμπρόσθια κάμερα 1.3-megapixel, θύρα USB 2.0 και έξοδος mini HDMI. Παράλληλα ο χρήστης θα επωφελείται από τον αποθηκευτικό χώρο των 16 ή 32GB δίσκου SSD καθώς και από την μπαταρία των 5000mAh για έως και 8 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας.


Το Viewsonic Viewpad 10pro θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί τέλος του μήνα στην τιμή των 599$ και 699$ ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο. Τέλος θα συνοδεύεται από ένα χρόνο εγγύηση ενώ θα διατίθεται ξεχωριστά και docking station στα 59$.

Σχόλια