HTC Rhyme, για τις κυρίες και μόνο


Ένα νέο καλούδι ανακοίνωσε η HTC επεκτείνοντας έτσι τη λίστα με τα προσφερόμενα smartphones της. Ο λόγος για το HTC Rhyme, το οποίο απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο πληθυσμό, λόγω του χρώματος του αλλά και των accessories που το συνοδεύουν.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά πρόκειται για ένα ένα mid-range Android smartphone με μονοπύρηνο επεξεργαστή MSM8255 Snapdragon χρονισμένο στο 1Ghz, κάρτα γραφικών Adreno 205 GPU, οθόνη 3.7-inch WVGA, κάμερα 5MP με δυνατότητα εγγραφής video στα 720p, 4GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, 8GB προεγκατεστημένη microSD και φυσικά όλα τα γνωστά πρότυπα ασυρματής επικοινωνίας. Το HTC Rhyme τρέχει το Android 2.3 Gingerbread με το Sense UI 3.5 ενώ η υπηρεσία για video on demand, το HTC Watch, είναι συμβατό από τη συσκευή.


Τα ενδιαφέρον καλούδια που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευή το κάνουν ξεχωριστό και φυσικά του προσδίδουν αυτό το γυναικείο χαρακτήρα. Docking station, αθλητικό περιβραχιόνιο, Bluetooth ακουστικό και ακουστικά μωβ χρώματος με φωτεινή ένδειξη για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Το νέο HTC Rhyme θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα ωστόσο η τιμή του ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί.

Σχόλια