HTC Sensation XE, με Beats Audio και dual-core στα 1.5Ghz


To ΗΤC Sensation XE αποτελεί γεγονός και πλέον παρουσιάζεται και επίσημα. Ένα νέο Android που έρχεται με μουσικό χαρακτήρα και έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών με τον ήχο. Αυτό δεν είναι τυχαίο αφού η HTC συνεργάστηκε με την Beats Audio για να καταφέρει αυτό που βλέπουμε σήμερα. Αν και εξωτερικά δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα, τα καλούδια στο εσωτερικό κάνουν το κινητό διαφορετικό, από το ήδη γνωστό σε όλους, Sensation.

Φυσικά εκτός του παραπάνω αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στη cpu που αποτελείται από διπλό πυρήνα με συχνότητα λειτουργίας στα 1.5Ghz, για αυξημένες επιδόσεις. H oθόνη στις 4.3-ίντσες είναι κάτι παραπάνω από αρκετή και σίγουρα η ανάλυση των 540 X 960 pixels qHD είναι έτοιμη για κρυστάλλινη απεικόνιση περιεχομένου. Και αν αναρωτιέστε αν όλα αυτά θα ανταποκρίνονται με την υπάρχουσα μπαταρία, τότε μάθετε πως το Sensation XE διαθέτει μεγαλύτερης χωρητικότητας που φτάνει τα 1730mAh, για αυξημένους χρόνους λειτουργίας.

Παράλληλα μια συσκευή που σέβεται τον εαυτό της και απευθύνεται σε μουσικόφιλους δεν θα μπορούσε να μην συνοδευόταν και από το κατάλληλο ζευγάρι ακουστικών. Έτσι στο κουτί βρίσκονται τα ακουστικά Beats by Dr. Dre, με καλώδιο κόκκινου χρώματος και απαράμιλλη ποιότητα ήχου.

Τέλος το HTC Sensation XE Beats Audio θα γίνει διαθέσιμο αυτό το μήνα στην Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή.

Σχόλια