Galaxy S Plus, Nexus S & iPhone 3GS με τιμές για όλους


smartphones πολλά, η επιθυμία του κόσμου να αποκτήσει κάποιο επίσης μεγάλη. Όμως οι αυξημένες τιμές τους τα κρατούν μακριά από πολλούς. Από την άλλη είμαστε σε μια περίοδο όπου περικοπές και χαράτσια παίρνουν και το παραμικρό ευρώ. Παρακολουθώντας ομως τη γρήγορη ανανέωση των μοντέλων και των πτώσεων των τιμών σε αρκετά από αυτά μας κάνουν να σκεφτόμαστε διαφορετικά.

Έτσι λοιπόν για έσας που έχετε κάτι στην άκρη και θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας smartphone, ψάξαμε και βρήκαμε κάποια μοντέλα που πούλησαν και πουλάνε ακόμα, με μόνη διαφορά την χαμηλότερη τιμή τους. Δυο από τα δημοφιλέστερα Android smartphones και ένα που το γνωρίζει ο οποιοσδήποτε βρίσκονται πλέον σε άκρως ενδιαφέρουσες τιμές και γίνονται δικά σας πιο εύκολα από ποτέ.

Ειδικότερα το Galaxy S Plus της Samsung είναι το ένα από τα τρία smartphones που σας προτείνουμε. Με δυνατότερο επεξεργαστή στο 1.4Ghz, Android 2.3 Gingerbread, HSPA στα 14.4Mbps και μεγαλύτερη μπαταρία στα 1650mAh από το προγενέστερο Galaxy S, σας κλείνει το μάτι. Φυσικά η τιμή του πλέον παίζει στα 279€ και ομολογουμένως είναι μια πολύ καλή αγορά και συμφέρουσα.


Συνεχίζοντας το επόμενο μοντέλο είναι το γνωστό Nexus S. Google και Samsung δημιούργησαν μια συσκευή που «έτρεξε» πρώτη το Gingerbread, με οθόνη 4-ιντσών, επεξεργαστή 1Ghz, κάμερα 5MP και δυνατότητα εγγραφής video στα 720p κ.α. Πλέον με το νεότερο Galaxy Nexus να βρίσκεται ήδη στην αγορά το Nexus S ζητά μόλις 279€ * ενώ η Google έχει υποσχεθεί πως η συσκευή θα αναβαθμιστεί στο Ice Cream Sandwich.

Τέλος, ένα smartphone που έχει συζητηθεί πολύ, τo έχουν αποκτήσει πολλοί και σίγουρα το design τoυ παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι το iPhone 3GS της Apple.To τρίτο smartphone της ερευνάς μας πλέον βρίσκεται στα καταστήματα με μειωμένη τιμή. Φυσικά αν και ξεφεύγει από τα δυο προηγούμενα, υπάρχει εναλλακτική απόκτησής του. Με τιμή πλέον στα 399€ θα μπορούσαμε να το πούμε ευκαιρία ωστόσο η πραγματική ευκαιρία είναι αν το αποκτήσεις με συμβόλαιο. Σ'αυτή τη περίπτωση δίνεται δωρεάν με πάγιο από 45€ (για 2 χρόνια). Φυσικά και αυτό αναβαθμίζεται στο νεότερο iOS 5.

Και τα τρια είναι ξεχωριστές επιλογές και σίγουρα πιο συμφέρουσες από πότε. Εσείς ποιο θα επιλέγατε;

Samsung Galaxy S Plus 16GB - 279€
Samsung Google Nexus S 16GB - 279€ 249€
Apple iPhone 3GS 8GB - 399€ (Δωρεάν με συμβόλαιο)


* Update: Η τιμή του Nexus S πλέον είναι στα 249€!

Σχόλια