H Amazon παραγγέλνει περισσότερα Kindle Fire tablets

Αφενός τα χαρακτηριστικά και αφετέρου η τιμή του, κάνουν την Amazon να αισιοδοξεί και να θεωρεί το Kindle Fire tablet hot seller.

H μεγάλη εταιρεία σύμφωνα με αναφορές αυξάνει την παραγγελία των Kindle Fire σε 5 εκατομμύρια κομμάτια συνολικά, για πριν το τέλος του 2011. Ωστόσο πριν από αυτή την κίνηση είχε προβεί σε διαφοροποίηση της παραγγελίας από 3.5 εκ. σε 4 εκ. μονάδες. Πλέον κάνει το ίδιο και ελπίζει για το καλύτερο.

Επιπλέον υπολογίζει να κάνει ρεκορ πωλήσεων τη πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Ωστόσο αυτό θα το διαπιστώσουμε από την επόμενη εβδομάδα αφού την Δευτέρα ξεκινά η διαθεσιμότητα του.

Φυσικά οι αναλυτές πιστέυουν ότι η χαμηλή τιμή του Fire θα είναι ένας από τους λόγους που θα αποτελέσει τον βασικό ανταγωνιστή ακόμα και των high-end Android tablets. Εξάλλου πρόσφατη έρευνα θέλει να μειώνεται ο ρυθμός πωλήσεων του iPad με την κυκλοφορία του tablet της Amazon.

Εσείς είτε το αγοράσετε είτε όχι, δεν χρειάζεται να βιαστείτε αφού υπάρχει και το tablet της Barnes & Noble που παρουσιάστηκε επίσημα και αποτελεί μια ακόμη αξιόλογη επιλογή, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Περιμένετε, βλέπετε τι θα σας καλύπτει περισσότερο και επιλέγετε!

Σχόλια