Ηidden Radio speaker, πρωτότυπο, έξυπνο και διακριτικό


Οι πρωτότυπες συσκευές σίγουρα τραβούν τα βλέμματα και αυτή τη φορά κάτι νεο μας εντυπωσιάζει. To Ηidden Radio είναι ένα bluetooth ηχείο που ξεφέυγει, όσον αφορά το desing, από τα προϊόντα που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Αν και έχουμε δει αρκετά bluetooth speakers το Hidden Radio είναι κάτι το διαφορετικό για 2 λόγους. Ο πρώτος γιατί εξελίσσεται από μια νέα ομάδα ανθρώπων που λαμβάνουν μέρος στο Kickstarter και ο δεύτερος γιατί ο τρόπος λειτουργίας και το design είναι ιδιαίτερο.

Το Hidden Radio είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες και μοιάζει σαν ένα αναποδογυρισμένο ποτήρι. Μέσα του κρύβονται τα ηλεκτρονικά καθώς και το ηχείο. Εξωτερικά είναι πολύ διακριτικό αφού δεν διαθέτει κουμπιά πλην μιας φωτεινής ένδειξης LED. H λειτουργία επιτυγχάνεται με ένα διακόπτη που βρίσκεται κρυμμένο στο κάτω μέρος του ενώ για την αυξόμοιωση της έντασης απλά πρέπει να το περιστρέψετε. Όσο περισσότερο ανυψώνεται το κάλυμα τόσο αυξάνεται και η ένταση.

Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ακρόαση μουσικής (ή ραδιοφώνου) απευθείας από μια bluetooth συσκευή ( ή μέσω καλωδίου 3.5mm jack). Φυσικά το Hidden Radio είναι αυτόνομο και η ενσωματωμένη μπαταρία του διαρκεί για περισσότερο από 30 ώρες ενώ η ισχύ του φτάνει τα 80dB.



Οι δημιουργοί του χρειάστηκαν 4 χρόνια για να τελειοποιήσουν το προϊόν τους και η όλη διαδικασία κόστισε 50.000$. Ωστόσο για να κυκλοφορήσει το ΗR στην αγορά απαιτείται ο κόσμος να δείξει ενδιαφέρον και φυσικά να γίνουν pre-order 1000 κομμάτια. Η τιμή του ξεκινά από τα 119$ ενώ υπάρχουν και διάφορες προσφορές ανάλογα με τo πόσο HR θα προπαραγγείλει ο καθένας.



Τέλος, το Kickstarter αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα παγκοσμίως όπου χρηματοδοτεί νέα projects και δίδεται η ευκαιρία κάποια στιγμή αυτά να βρεθούν στην αγορά.

Περισσότερα καθώς και αν ενδιαφέρεστε για προπαραγγελία μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχόλια